Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Морозильні камери

Морозильна камера - це побутовий прилад для зберігання харчових продуктів в умовах низького температурного режиму. У звичайних холодильниках температура буває вище нуля, тому продукти зберігаються без замерзання. Продукти, що знаходяться в камері при температурі нижче нуля градусів, піддаються замерзанню, тому можуть зберігатися в замороженому вигляді довгий час. Велика кількість м'яса, риби, напівфабрикатів, фруктів, ягід, овочів протягом декількох місяців не псуються. За допомогою морозильних камер запасаються продуктами про запас.

Різновид

Морозильні камери випускаються у вигляді:

  1. Горизонтальних скриньок.
  2. Вертикальних шаф.
  3. Вітрина.
  4. Льодогенератор.

Горизонтальна камера для заморожування нагадує величезну скриню з кришкою, що відкривається, використовується таке обладнання зазвичай в закладах громадського харчування і магазинах. Вони популярні в сільських будинках, де розводиться багато худоби для забою. У такій конструкції поличок немає, вони підійдуть для однотипних продуктів.

Вертикальні морозильні шафи нагадують звичайний холодильник з відкриваються передніми дверцятами, можуть бути окремо стоять або вбудованими. Вони займають мало місця в житлових приміщеннях, в них є полички і лотки для зберігання різнотипних продуктів.

Морозильні вітрини-обладнання горизонтального типу, прозора верхня кришка може бути розсувний або піднімаючої конструкції, дозволяє розглянути продукти, що знаходяться всередині. Використовуються в торгових підприємствах.

Льодогененатори використовуються для приготування льоду.

Матеріал

Корпус побутових камер буває у вигляді металевих ящиків, оснащених всередині установкою охолодження продуктів.

Лотки та секції виготовляються з прозорого скла або пластику, в шафах вони мають високі борти, які закривають доступ теплого повітря при відкриванні дверцят.

Характеристика

На відміну від холодильників, де продукти охолоджуються, морозильні камери використовуються для заморожування харчової продукції.

Камери можуть управлятися механічним способом, при якому робоча потужність встановлюється поворотом перемикачем.

Електронний тип управління виконується за допомогою сенсорних панелей, показник температури виводиться на дисплей, а при кнопковому управлінні передається світловим індикатором.

Вибір

При виборі морозильної камери рекомендується керуватися наступними критеріями:

  • типом управління.
  • місткість
  • потужністю заморозки.

Добрий вибір-купити недорого морозильні камери, оснащені функцією No Frost, їх можна використовувати тривалий термін без розморожування.

Можливість замовити

Камери для заморожування можна замовити в інтернет-магазині, ціна вказується в каталогах магазину.

Вгору