Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Запорука якісно приготованої страви – це правильний вибір підходящої сковорідки. Від того з чого вона виготовлена залежить як приготується їжа, чи буде вона пригорати і рівномірно нагріватися.

На сьогоднішній день ринок пропонує широкий вибір сковорідок з різного матеріалу. У них різні розміри, форми і покриття, вони розділені за призначенням, на кожній з них можна приготувати різного виду страви. Моделі, представлені в нашому магазині, не деформуються при високих температурах, мають якісне антипригарне покриття, внаслідок чого їжа не змінює смак і не пристає до дна.

Різновиди матеріалів та характеристика

Виробники з кожним роком удосконалюють технології і пропонують споживачеві поліпшені варіанти. Спеціально розрахована глибина і товщина, дозволяє якісно приготувати інгредієнти. На них можна смажити, парити і підігріти необхідні страви. Частіше всього використовують для виготовлення сковород такі матеріали:

  • Алюміній – легка, найчастіше невелика сковорідка для швидкого обсмажування, так як вона має високі теплопровідні показники;
  • Сталь – мають гарну теплопровідність і підходять для індукційних плит;
  • Чавун – важка сковорідка з товстими стінками і дном, підходить для смаження, тушкування і запікання в духовій шафі;
  • Керамічне/тефлонове покриття – легкі сковорідки з привабливим дизайном, їжа не пригорає (можна готувати без масла), але вимагають обережного використання і ретельного догляду.

Кожен з цих матеріалів надає готовому виробу різну вагу, зовнішній вигляд і властивості. Вони всі підходять як для домашнього використання, так і професійного.

У кожній сковорідки своя особливість, наприклад:

  • сковорода-гриль має ребристу поверхню, на ній в основному готують м'ясні та рибні вироби, готова страва має соковиту підсмажену кірочку, яка надає їй апетитний вигляд.
  • млинцеві сковорідки, вони тонкі і нагадують плоску тарілку з маленькими бортиками, виготовляються з чавуну і сталі з антипригарним покриттям, налите тісто не пристає, а тепло рівномірно розподіляється по поверхні.
  • Сковорідки з чавуну – не потребують додаткового антипригарного покриття, цей матеріал дозволяє їжі не пригорати. Вони популярні серед покупців, так як мають довгий термін експлуатації. Продукти, приготовані на такій сковороді не змінюють смакових якостей.
  • Сотейники – такі сковорідки призначені для приготування соусів і тушкування. Сотейники своїм виглядом нагадують каструлю, тільки з довгою ручкою, мають різну глибину і діаметр.

У нас можна підібрати і купити недорого якісне кухонне начиння. Ціна на асортимент залежить від фірми виробника, виду матеріалу і його покриття.

Вгору