Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Форми для випікання

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Різноманітні форми для випічки допомагають господаркам створювати кулінарні шедеври. Якісний виріб допоможе на протязі багатьох років частувати родину смачними і красивими домашніми стравами.

Різновиди

В залежності від матеріалу виготовлення, форми для випічки підрозділяють на кілька категорій:

  • Сталеві. Нержавіюча сталь є одним з найбільш поширених матеріалів для виготовлення форм. Виріб міцний, практичний і допомагає швидко приготувати продукти.
  • Чавунні. Виріб з довговічного матеріалу, який рівномірно нагрівається за рахунок товстого дна і стінок. У такому посуді виходять відмінні страви з риби та м'яса.
  • Алюмінієві. Матеріал добре проводить тепло, завдяки чому у таких виробах відбувається швидке приготування випічки. Такі форми мають низьку ціну.
  • Керамічні. По теплопровідності матеріал схожий з чавуном. Форми з кераміки можна використовувати як в мікрохвильовці, так і в духовій шафі, а завдяки привабливому зовнішньому вигляду, страву можна поставити на стіл прямо у формі.
  • Тефлонові. Жароміцний матеріал, вироби з якого можна готувати при температурі понад 200 градусів. Міцний і довговічний матеріал.
  • Скляні. Загартоване скло стійке до перепадів температури і здатне затримувати тепло. Мають привабливій та лаконічний зовнішній вигляд.
  • Силіконові. Даний матеріал здатний переносити різкі температурні перепади. Така форма не вимагає змащування, готовий виріб можна з легкістю дістати.
  • Паперові. Одноразові форми, які можна утилізувати відразу після використання. Вироби стійкі до високих температур і прості у використанні.

Характеристики

Крім матеріалу, є кілька параметрів, які є важливими:

Форма виробу. Допоможе втілити в реальність будь-які фантазії кулінара. Може бути круглою, прямокутною, трикутною, багатогранною або фігурною.

Діаметр. Розрізняють маленькі (до 18 см), середні (до 26 см) і великі (до 33 см) форми.

Обсяг. Вимірюється в літрах і визначає розмір страви, яку можна приготувати у такій формі. Розрізняють маленькі (до 1,2 л), середні (до 2,2 л), великі (до 5 л) форми.

ПризначенняІснують спеціальні форми для кексів, хліба, великодніх кулічів, пирогів, тортів, рулетів і так далі.

Серед різноманіття форм для випічки кожна господиня зможе вибрати ті, які потрібні саме їй. На нашому сайті представлений широкий вибір форм, які можна купити за доступними цінами.

Вгору