Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Укр

Електром`ясорубки

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Електром'ясорубки – прилади для подрібнення продуктів, або інших завдань, при наявності насадок. Вони бувають звичайними, універсальними, мають насадки або кухонними комбайнами.

Що таке електром'ясорубки?

Як механічна, так і електро, потрібна для подрібнення м'яса та інших продуктів на дрібні шматки. Завдяки використанню насадок є можливість приготування печива, локшини і спагетті. Вона коштує недорого і знаходиться на кухні в кожної господині.

Електром'ясорубки складаються з таких основних елементів:

  • електродвигуна в корпусі;
  • отворів для прийому продуктів;
  • шнека і ножа для подрібнення;
  • решітки, звідки виходить подрібнений продукт і кришки.

Види електром'ясорубок

За типом переробки м'ясорубки поділяють на куттерні і шнекові. У першому варіанті є спеціальний контейнер, де м'ясо подрібнюється ножами. Такий тип за принципом дуже схожий на блендер і рідко використовується.

У другому варіанті м'ясо проходить по валу, поступово переміщається вперед і перемелюється ножами.

За функціями поділяють на:

  • кухонні комбайни (багатофункціональні електроприлади);
  • стандартні (використовуються тільки для подрібнення);
  • універсальні (як і стандартні, але є додаткові насадки).

Які бувають насадки?

Електром'ясорубки не тільки перемелюють, але і мають інші функції завдяки насадкам, що робить їх універсальними. Існують такі види насадок:

  • для нарізання овочів різними формами (кільця, кубики та інші);
  • для приготування ковбасок;
  • кеббе для приготування сосисок;
  • форма для локшини або печива;
  • для віджимання соку з помідорів та інші.

Головні характеристики електром'ясорубки

Техніка буває різних типів, тому кожен може придбати на свій вибір.

Матеріал

Матеріал грає одну з головних ролей. Основні деталі повинні бути створені з хорошого металу для витримки постійних навантажень. Зазвичай це нержавіюча сталь. Шнеки можуть бути в комплектації двох видів: пластик (для фруктів) і метал (для важко перероблюючого продукту).

Електродвигун

М'ясорубки бувають різних потужностей, починаючи з 400 до 3000 Вт. Варто враховувати, чим двигун потужніший, тим більше у нього продуктивності в хвилину, але гучніше і ціна дорожче. Є варіанти, що мають захист, оберігає від критичного нагрівання. Така функція підійде при довгому використанні. В наявності моделі як з однією, так і кількома швидкостями для регулювання.

Реверс

Пристосування може мати реверсний режим, що дозволяє обертати леза у зворотний бік. Такий режим дозволяє швидко очистити леза ножів від жилок м'яса, що застрягли в них, без повного розбору електроприладу.

Лоток

Може бути зроблений з пластика або металу. Другий варіант менш шкідливий, однак, деякі моделі мають лоток з харчового пластику, не впливаючого на їжу.

Вгору