Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тип соковичавниці
Відцентрова
Шнекова
вертикальне
Шнекова
горизонтальна
% Добування соку з різних продуктів
Фруктові соки
Сік гранатовий
43%
69%
66%
Сік яблучний
66-45%
55-70%
60-70%
Сік апельсиновий
76-45%
70%
70%
Сік ананасовий
67-45%
70%
60%
Сік ківі
62-35%
65%
40-55%
Ягідні соки
Сік полуничний
64-20%
65-68%
40-55%
Сік малиновий
54-10%
60-68%
40-55%
Сік смородини
54-10%
60-70%
40-55%
Сік агрусу
54-10%
60-65%
40-55%
Соки із зелені
Сік паростків пшениці
18%
70%
76%
Сік селери стеблової
67%
65%
70%
Сік шпинату
15%
45%
65%
Сік салату, кульбаби
20%
42%
63%
Сік кропу
20%
55%
64%
Сік петрушки
20%
54%
60%
Сік хвої
1-3%
1-3%
1-3%
Соки овочеві
Сік морквяний
59-33%
50-60%
50-63%
Сік гарбузовий
57-30%
45-55%
45-60%
Сік томатний
67-49%
75%
65%
Сік капусти білокачанної
59-40%
50-60%
50-60%
Сік капусти червонокачанної
54-40%
50-60%
50-60%
Сік буряковий
59-40%
50-60%
50-60%
Сік часнику
20-30%
30-40%
20-50%
Сік із зерна, горіхів, насіння
Зерна
Горіхи
Не вижимає
Насіння