2 197грн.
|
|
2 197грн.
|
платежі
по 1 099грн.
платежі
по 732грн.
Перед оформленням замовлення, уточніть наявність товару у менеджера!
Обвалочний ніж Tramontina Century 24006/106 — це спеціальний інструмент для відділення м'яса всіх видів від кісток. Тонкий довгий клинок з міцної сталі з чудовою заточкою звужується до кінчика. Головна вимога до Обвалочний ножа — щоб він був дуже-дуже гострим. При цьому лезо повинно бути гнучким, щоб ніж обвалочний міг плавно обійти кістка і акуратно і рівно зняти м'якоть. Навіть найскладніші операції з якісним ножем від виробника зі світовими ім'ям приносять задоволення.
Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісним ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення.
CENTURY є висококласної високопродуктивної лінією кухонних ножів створеної спеціально для шеф-кухарів і гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостра заточка, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для самих складних і віртуозних рецептів. Це досягається завдяки кованому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною.
Ідеально ергономічна ручка з полікарбонату і скловолокна є продовженням клинка і забезпечує комфорт і безпеку при різанні.
Особливості:
Серія | Century |
---|---|
В упаковці | Блістер |
Можна мити в посудомийній машині | Так |
Матеріал руків'я | Полікарбонат |
Довжина леза, мм | 152.00 |
Ріжуча кромка ножа | Гладка |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь DIN 1.4110 |
Кількість предметів, шт. | 1 |
Тип | Обвалочний |
Колір рукоятки | Чорний |