Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Мусат
Використовується при заточуванні ножів. Для кращого результату може змазуватися невеликою кількістю олії.
Дуже важливо під час заточування тримати ніж під однаковим кутом (при 20° досягається найкращий результат).
Хороший мусат повинен бути магнетичним, щоб притягати маленькі частинки металу від заточуваного ножа.
Ніж потрібно заточувати однакову кількість разів із кожної сторони, прикладаючи однакове зусилля - спочатку сильніше, потім легше.
Для отримання бездоганного результату можна процедуру заточування повторити зі шматком шкіри.

Бренд Tramontina заснований у Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.

Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.

Tramontina виробляє кухонне начиння лише з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.

Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених у цей процес.

Серія Profissional Master
Тип Мусат
Матеріал ручки/корпуса Поліпропілен
Довжина стрижня, мм 245.00
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Ніж Tramontina PROFISSIONAL MASTER мусат 245мм рифл. інд.бл (24640/180)

В наявності
Артикул: 6426595
1 881грн.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Гарантія

Гарантія від виробника.

Вгору