1 881грн.
|
|
1 881грн.
|
платежі
по 941грн.
платежі
по 627грн.
Перед оформленням замовлення, уточніть наявність товару у менеджера!
Мусат
Використовується при заточуванні ножів. Для кращого результату може змазуватися невеликою кількістю олії.
Дуже важливо під час заточування тримати ніж під однаковим кутом (при 20° досягається найкращий результат).
Хороший мусат повинен бути магнетичним, щоб притягати маленькі частинки металу від заточуваного ножа.
Ніж потрібно заточувати однакову кількість разів із кожної сторони, прикладаючи однакове зусилля - спочатку сильніше, потім легше.
Для отримання бездоганного результату можна процедуру заточування повторити зі шматком шкіри.
Бренд Tramontina заснований у Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння лише з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.
Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених у цей процес.
Серія | Profissional Master |
---|---|
Тип | Мусат |
Матеріал ручки/корпуса | Поліпропілен |
Довжина стрижня, мм | 245.00 |