Техніка Electrolux прикрашає вашу кухню
З електричною духовою шафою Electrolux EOD5C70BX приготування будь-яких страв перетворюється на простий інтуїтивний процес, що не вимагає від вас жодних зусиль. Функція SteamBake використовує пару для отримання ідеальної скоринки на випічці. Система Even Cooking забезпечує швидкий розігрів та рівномірне прогрівання страви на будь-якому рівні. Потужний гриль гарантує отримання золотистої скоринки на м'ясних блюдах. Каталітичне очищення підтримує ідеальну чистоту поверхонь духової шафи без вашої участі.
Хрумка скоринка на випічці зі SteamBake
Випічка, приготовлена в духовці Electrolux EOD5C70BX, виходить дивовижно ніжною та повітряною всередині та покрита хрусткою скоринкою. Все це завдяки функції SteamBake, яка використовує пару в процесі приготування: волога дозволяє тісту повністю піднятися, а сухе тепло створює хрумку скоринку. Так ви зможете готувати не лише випічку, а й м'ясні страви, а також запіканки та лазанью.
Каталітичне очищення
Передова технологія каталітичної очистки забезпечує ідеальну чистоту всередині камери. Ця технологія самоочищення автоматично запускається при розігріванні духовки до 250 градусів, видаляючи весь жир та пригорілості зі стін шафи.
Інтуїтивне керування
Поворотні важелі та кнопки на панелі керування дозволяють легко вибрати потрібний режим або функцію. Використовуйте таймер, щоб процес приготування пройшов під вашим максимальним контролем.
Ідеальна страва на будь-якому рівні
У духовці Electrolux EOD5C70BX ви можете приготувати будь-яку страву і на будь-якому рівні. Завдяки фірмовій системі Even Cooking камера духовки прогрівається набагато швидше, а також відбувається рівномірне розподілення температури всередині камери. Система забезпечує стабільну температуру в кожному куточку камери та бездоганний результат приготування: ваша страва пропечеться рівномірно і не пригорить.
Хрусткі страви, приготовлені на грилі
Готуйте крильця, бекон, запікайте птицю та багато іншого за допомогою потужного грилю, який утворює на продуктах золотисту хрустку скоринку, зберігаючи страву соковитою та ніжною всередині.