Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Матеріал SmartSteel усередені холодильника

Внутрішню частину дверей і задню стінку холодильника Liebherr виготовлено з матеріалу SmartSteel, завдяки чому він має вишуканий вигляд. SmartSteel «сподобається» навіть вашим продуктам: нержавіюча сталь безпечна для них і гігієнічна. На матеріалі SmartSteel менш помітні сліди від пальців, тому холодильник виглядає ще охайнішим.

Технологія InfinitySpring

Джерело свіжої, прохолодної питної води на вашій кухні. Технологія InfinitySpring — це просто магія. Диспенсер забезпечує відбір без підтікання й подачу свіжої, холодної води. Просто підставляйте графин або стакан — і насолоджуйтеся водою. Так вам не доведеться купувати воду в пляшках, що допоможе зменшити вплив на навколишнє середовище.

Фільтр для води InfinitySpring

Завдяки фільтру InfinitySpring водопровідна вода стане свіжою та чистою. Фільтр з активованим вугіллям очищує воду для напоїв. А холодильник Liebherr сам нагадає, коли настане час його замінити.

Технології BioFresh і HydroBreeze

Хочете зберігати охолоджені фрукти й овочі так, як це роблять професіонали? Вам допоможе технологія HydroBreeze: завдяки застосуванню холодного туману й температурі майже 0°C продукти зберігатимуться значно довше. Крім того, усе це дуже ефектно виглядає. HydroBreeze активується кожні 90 хвилин на 4 секунди й на 8 секунд у разі відкривання дверей.

М'який рух завдяки телескопічним напрямним SoftTelescopic

Вам завжди буде приємно відкривати відділення BioFresh: вас радуватимуть не лише свіжі продукти, а й те, що відділення відкривається легко, а закривається м'яко й автоматично. Це можливо завдяки телескопічним напрямним. А завдяки збільшеній ширині ви бачитимете все, що лежить у відділенні.

Світлодіодне освітлення відділення BioFresh

Насолоджуйтеся свіжими овочами та фруктами. Завдяки світлодіодному освітленню продукти у відділенні BioFresh виглядатимуть якнайкраще. Точки освітлення розташовані над відділенням BioFresh і у вигляді стійок з обох боків. Вони сягають верхньої частини відділення BioFresh, забезпечуючи там найяскравіше освітлення.

Зручне зберігання з FlexSystem

Маленькі фрукти в холодильнику часто губляться або роздавлюються. Тому у вашому Liebherr є FlexSystem. Використовуючи лотки у відділенні BioFresh, ви зможете легко впорядкувати свої продукти й бачитимете, що та де лежить. Завдяки цьому навіть на найдрібнішу малину нічого не тиснутиме й вона не змішається з іншими продуктами.

Контейнери морозильної камери на телескопічних напрямних

Для зручного і плавного вилучення, ящики морозильної камери оснащені частково висунутими телескопічними напрямними. Вони забезпечують легке і плавне висування, що особливо зручно при щоденному використанні.

IceMaker з постійним підключенням до джерела води

Потрібен лід? Завдяки IceMaker його завжди буде вдосталь. Якщо IceMaker має постійне підключення до джерела води, вода надходить просто з крану. Завдяки функції MaxIce ви зможете отримувати до 1,5 кг кубиків льоду щодня. За допомогою спеціальної панелі ящик можна розділити на дві частини з будь-яким співвідношенням. Так, наприклад, можна залишити частину зліва для кубиків льоду, а частину справа — для морозива або використовувати для льоду весь ящик.

Світлодіодне освітлення у відділенні IceMaker

Нехай у вас щодня буде привід для радості: просто погляньте на свіжі кубики льоду. Завдяки освітленню кубики льоду у відділенні IceMaker виглядають дуже ефектно. Світлодіодне освітлення вмикається автоматично, коли відкриваються двері. Вигляд підсвічених кубиків льоду радує око та пробуджує бажання зробити прохолодний напій.

Сенсорний і свайповий дисплей

Liebherr виконає будь-яке ваше бажання: завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному дисплею керувати ним дуже просто. Наприклад, щоб вибрати функцію «SuperCool», достатньо торкнутися кольорового дисплея та провести по ньому пальцем. Так само легко можна регулювати температуру. Коли ви нічого не налаштовуєте на дисплеї, на ньому відображається поточна температура.

Попередньо встановлений SmartDeviceBox

Хоч ваш Liebherr і знаходиться на кухні, при бажанні він в будь-який час вийде в інтернет: встановлений SmartDeviceBox відкриває ворота до всіх переваг розумного будинку. Просто вставте, ввімкніть та підключіть свій Liebherr до мережі через Wi-Fi.

Налаштування мови

Тепер ви завжди зможете порозумітися зі своїм холодильником Liebherr, адже він «говоритиме» однією мовою з вами. Ми додали можливість налаштування мови. Просто виберіть один із дванадцяти доступних параметрів під час запуску пристрою для зручного керування.

Підсвітка всередині холодильника

Світло розставляє особливі дизайнерські акценти. Це стосується й підсвічування в холодильнику. Освітлення по периметру в холодильнику справляє особливе враження. Задня стінка з матеріалу SmartSteel і чорний глянцевий вентилятор у такому освітленні виглядають дуже ефектно.

Блоки LightTower

Вас неодмінно порадує оптимальне освітлення інтер'єру. Блоки LightTower забезпечують якнайкраще освітлення продуктів на великій площі. Оскільки блоки LightTower врівень вбудовані в бічні стінки, залишається більше місця для продуктів.

Світлодіодне освітлення морозильної камери

У морозильній камері є світлодіодне освітлення, тож ви зможете легко знаходити потрібні продукти. Енергоефективний світлодіодний блок акуратно розташований над ящиками.

Незалежне регулювання температури DuoCooling

Технологія DuoCooling передбачає використання двох окремих контурів, тому повітря з холодильної та морозильної камер не змішується. Завдяки цьому продукти не пересихають і не вбирають сторонні запахи. Це означає, що ви викидатимете й купуватимете менше продуктів і матимете змогу більше заощаджувати й насолоджуватися життям.

Фільтр з активованним вугіллям FreshAir

Не всі продукти пахнуть приємно. Для вашого Liebherr це не проблема. Завдяки фільтру з активованим вугіллям FreshAir повітря в холодильнику завжди буде свіжим. Фільтр розташований на шляху руху повітряного потоку в корпусі вентилятора та значною мірою нейтралізує запахи. Завдяки індикації на дисплеї ви завжди знатимете, коли потрібно замінити фільтр.

Нагадування

У вас багато справ і ви не хочете все тримати в голові? Як добре, що у вас є холодильник Liebherr: він автоматично нагадує, коли настає час технічного огляду й обслуговування. Так, наприклад, ви завжди вчасно дізнаватиметеся, що потрібно замінити повітряний або водяний фільтр. Це забезпечує додаткову зручність користування та надійність пристрою.

Система NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді — значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

Амортизуючий доводчик SoftSystem

Існує багато причин відкривати холодильник — від сніданку до нічного перекусу. А з Liebherr це ви робитимете це із задоволенням: завдяки технології SoftSystem двері холодильника закриваються не просто м'яко та щільно, а й зручно, легко та безшумно. Пляшки у дверях залишаються в безпеці: нічого не гримить і не хитається.

VarioSafe

Для таких маленьких предметів, як стаканчики з йогуртом, баночки з варенням і тюбики, також потрібне місце. У холодильнику Liebherr є відділення VarioSafe. Це відділення з можливістю регулювання за висотою, завдяки якому вам удасться впорядкувати свої продукти. Просто розташуйте дворівневе відділення VarioSafe у тому місці в холодильнику, де вам потрібно.

Маслянка

Маслянка також має відповідати особливим вимогам. Вона має бути довговічна та приваблива, а також ідеально підходити для розташування в дверях холодильника. Завдяки прозорій кришці ви завжди бачите, скільки масла залишилося. Кришку та дно маслянки можна мити в посудомийній машині. Вони так міцно кріпляться між собою, що маслянку можна переносити просто за кришку.

Лоток для яєць 2 в 1

Любите курячі яйця? Холодильник Liebherr також. Тому в ньому є лоток для яєць 2 в 1. У ньому можна розмістити до 20 курячих або до 24 перепелиних яєць. Лоток для яєць складається з внутрішньої та зовнішньої частини, які можна вставляти одна в одну. Щоб використовувати лоток для перепелиних яєць, поверніть полицю.

Таця для заморожування

Хочете, щоб розморожені ягоди були свіжими та соковитими, а не компотом? Для таких делікатних продуктів можна скористатися тацею для заморожування. Розкладіть фрукти й зелень на пластиковій таці, щоб швидко заморозити їх, не роздавивши. Тацю для заморожування можна легко підвісити в морозильній камері та вийняти з неї.

Акумулятори холоду

Акумулятори холоду допомагають підтримувати належну температуру як у холодильнику, так і поза ним. Вони забезпечують холод для заморожених продуктів усередині морозильної камери на період відключення електроенергії. Їх також можна взяти із собою, щоб їжа та напої в сумці не нагрівалися. До речі, у моделях SmartFrost для економії місця вони зберігаються в морозильній камері.

IceCubeTimer

Хотіли б ви швидко приготувати кілька напоїв з льодом для охолодження, не перевіряючи, чи вже готові кубики льоду? Про це попіклується IceCubeTimer: спочатку додаток активує функцію SuperFrost для пришвидшеного заморожування. І щойно кубики з льодом будуть готові, ви отримаєте повідомлення на мобільний телефон. А ви можете безтурботно приймати гостей.

Місце для деко

Хочете, щоб домашній фруктовий торт залишався свіжим? Або потрібно десь залишити підготовану піцу, щоб пізніше спекти? У вашому Liebherr знайдеться місце навіть для деко. Дуже зручно, що двері в холодильнику відкриваються на 90°, тож ви зможете легко поставити й дістати деко.

Спосіб установки Вбудований
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження Статичне (крапельне)
Тип управління Електронне
Дисплей Так
Загальний об`єм холодильника 233
Кількість дверей 2
Розташування морозильної камери Знизу
Тип компресора Звичайний
Кількість компресорів 1
Функції Еко режим, Звуковий сигнал відкритих дверцят, Режим Відпустка, Швидка заморозка
Кліматичний клас SN (от +10° до +32° C), ST (от +18° до +38° С)
Автономне збереження холоду, год 14
Потужність заморожування, кг/добу 10.0
Холодоагент R600a
Клас енергоспоживання A++
Рівень шуму, дБ 36
Висота, см 177
Ширина, см 56
Глибина, см 55
Особливості холодильного відділення Регульовані скляні полиці, Висувні контейнери з прозорого пластика, Регульована висота дверної полиці
Внутрішнє освітлення холодильної камери Так
Охолодження холодильної камери Статичне (крапельне)
Корисний об`єм холодильної камери, л 166
Кількість полиць 4
Матеріал полиць Загартоване скло
Полиці на двері 2
Дверна полиця для пляшок Так
Зона для овочів та фруктів Так
Особливості морозильної камери Висувні контейнери з прозорого пластика
Охолодження морозильної камери No Frost
Корисний об`єм морозильної камери, л 67
Кількість відділень 3
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Холодильник Liebherr ICBNdi 5183

В наявності
Артикул: 302414
132 949грн.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Артикул
Гарантія

Гарантія від виробника.

Вгору