Кількість
|
Вартість
|
||
|
Революційні рішення для вашого комфорту
Hotpoint — це завжди технологічність, інтелект, чудові характеристики та легкий у сприйнятті функціонал.
XH9 T1I W (UA) не став винятком із правил, а тільки поповнив ряди якісної й розумної техніки Hotpoint. Гарний і стильний, високий і місткий — цей холодильник стане прикрасою будь-якої кухні.
Антибактеріальний покрив
Hotpoint створює техніку з думками про своїх споживачів. Саме тому під час розроблення холодильників основним критерієм є не просто якісне зберігання продуктів, а турбота про здоров'я. Для боротьби з бактеріями, грибковими інфекціями та цвіллю холодильники серії Day1 обладнані HYGIENE ADVANCE. Це спеціальне покриття внутрішніх стінок холодильної камери іонами срібла, яке запобігає утворенню бактерій і мікроорганізмів, які призводять до цвілі та псування продуктів.
Універсальне рішення
У холодильнику моделі XH9 T1I W (UA) передбачена зона свіжості 3в1 Zone. Це відділення допоможе вам надовго зберегти первинну якість продуктів, як першого дня. Завдяки цьому відділенню ви легко зможете реалізувати практично будь-які ваші потреби в зберіганні продуктів: опція Safe Defrost <4 °C — дасть нагоду вам якісно та правильно розморозити продукти, зберігши їхній зовнішній вигляд, смак і аромат. Крім того, Safe Defrost запобіжить розмноженню мікроорганізмів і бактерій і, як наслідок, збереже продукти від передчасного псування. Функція Super Cool+ дасть нагоду швидко охолодити продукти від +70 °C до +3 °C без негативного впливу як на роботу холодильника, так і на свіжість і запах продуктів. Зона свіжості 0 °C завдяки рівномірному потоку охолодженого повітря й оптимального рівня вологості гарантує якісне та тривале зберігання свіжих м'яса та риби.
Завдяки цій опції ви не тільки заощадите час, але і збережете первісний зовнішній вигляд, смак, аромат і поживні якості продуктів навіть після розморожування. Такий ефект досягається завдяки тому, що під час шокового заморожування у волокнах продукту не утворюються мікрокристали льоду та не відбувається деформація.