Кількість
|
Вартість
|
||
|
Холодильник XXL місткий і елегантний
Мрієте про ідеальний холодильник з нержавіючої сталі? А може, головний ваш критерій - розмір і місткість? Тоді ви знайшли те, що потрібно! Холодильник Bosch KGN86AI30U має ширину 86 см, а його обсяг складає 479 літрів, що дозволяє помістити безліч продуктів величезного розміру: торт, кавун, деко і навіть цілу ногу хамона. Також не варто забувати і про морозильну камеру, обсяг якої 140 літрів. А за 24 години вона без проблем заморозить до 20 кг продуктів.
Продукти залишаються свіжими до 2 разів довше
Система VitaFresh plus складається з двох кліматичних зон. Одна зона з температурою близько 0 ° C - для зберігання риби та м'яса в двох окремих контейнерах. Друга зона передбачає регулювання рівня вологості: більш висока вологість для овочів і салату і більш низька - для фруктів. Низька температура і оптимальний рівень вологості в зоні VitaFresh plus забезпечують збереження вітамінів, мінералів і поживних речовин до двох разів довше.
Більше місця для заморожування великих продуктів
Дуже глибокий контейнер BigBox ідеально підходить для зберігання великих продуктів, наприклад цілої індички. До того ж, всі полки із загартованого скла в морозильній камері можна легко вийняти і звільнити більше місця для розміщення ще більш великогабаритних продуктів.
Покриття легкого очищення Antifingerprint
Фронтальні поверхні з нержавіючої сталі з покриттям Antifingerprint: сліди від пальців на ньому практично непомітні; поверхню стійка до подряпин, довше залишається чистою і проста в очищенні.
Два окремих контуру для більш швидкого охолодження
Окремі контури охолодження забезпечують роздільний контроль холодильної та морозильної камер для більш швидкого охолодження і запобігання змішування запахів. Просте електронне управління дозволяє індивідуально регулювати температуру.
Багатопотокове охолодження на всіх рівнях
Система MultiAirflow за допомогою вентиляторів створює рівномірні потоки холодного повітря на всіх рівнях холодильної камери. Так мінімізуються температурні коливання і скорочується час охолодження продуктів, щоб вони довше зберігали свій первісний стан.