Кількість
|
Вартість
|
||
|
EP2230/10
Кава натисненням однієї кнопки
Кавомашина Philips EP2230/10 легко впорається з роллю особистого баристи і швидко приготує чашку вашої улюбленої кави або кавового напою. Автоматичний капучинатор дозволить готувати каву з додаванням молока на ваш смак. Вам доступні такі напої: еспрессо, класична кава, кава з молоком. Кавомашина проста у використанні і обслуговуванні, їй потрібен мінімальний догляд для підтримки робочого стану.
Унікальні жорна
Кавомашина Philips EP2230/10 оснащена жорнами, які виготовлені з екстра міцної кераміки. Жорна швидко і делікатно перемелюють зерна кави, зберігаючи все багатство їх смаку і аромату. За заявою виробників жорна приготують не менше 20 000 порцій кави, не втративши свої робочі характеристики. Ви зможете вибирати одну з 12 ступенів помелу, щоб отримати ідеальну порцію кави.
Очистка води
На якість кави, в першу чергу, впливає якість води. У кавомашині використовується новий запатентований фільтр AquaClean, який і забезпечує воді неперевершену чистоту. Крім збереження смакових характеристик напою, фільтр мінімізує відкладення накипу, продовжуючи ефективність і робочий термін машини. Використовуючи фільтр, ви зможете зварити до 5000 порцій кави без проведення декальцінаціі системи.
Повітряна молочна піна
Кавомашина Philips EP2230/10 має автоматичний капучинатор, який швидко спінює молоко з молочника до густої щільної піни, а потім без розбризкування подає піну в чашку. Кожна порція кавового напою буде покрита чудовою ніжною молочною піною. Знімна конструкція молочника дозволяє зберігати його в холодильнику, щоб уникнути швидкого псування молока.
Ваш особистий профіль
Насолоджуйтесь кавою, приготованою на ваш смак. Меню "My Coffee Choice" дозволяє налаштувати характеристики приготування кави. Ви зможете задавати міцність кави і обсяг порції, вибираючи один з трьох доступних рівнів.
Ідеальна порція кави
Кавомашина оснащена термоблоком з алюмінію і нержавіючої сталі. Термоблок швидко нагрівається і довго зберігає потрібну температуру. Інтелектуальна технологія приготування стежить за тим, щоб температура води залишалася в оптимальному діапазоні 90-98 °C, і регулює швидкість подачі води, щоб готова кава отримала максимум смаку та аромату.