Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шеф із Японії дещо відрізняється від Шефа класичного. Вістря розташоване не посередині леза – воно опущене до ріжучої кромки. Така форма та збалансованість леза забезпечили його особливу ергономічність та зручність, що призвело до популярності ножа далеко за межами батьківщини. Призначений сантоку для тих же цілей, що і звичний Шеф: шаткування капусти, нарізування м'яса, оброблення риби та інших дій, що вимагають впевненого утримання важкого ножа. Титанове покриття: лезо з нержавіючої сталі з титановим покриттям: міцне, просте у догляді та довговічне. Максимум комфорту та контролю: ергономічна форма рукоятки для оптимального комфорту використання та ідеального контролю під час використання. Безпека при використанні та зручність зберігання: чохли для лез для додаткового захисту, а також для безпечного та зручного зберігання. Легке очищення: ніж можна мити в посудомийній машині для легкого очищення.