Кількість
|
Вартість
|
||
|
Морожениця ARIETE 630 — це не просто прилад для виготовлення морозива. Оригінальна конструкція приладу і яскравий дизайн перетворюють його на стильний елемент антуражу вечірки, а сам процес приготування домашнього морозива на кумедну розвагу. Дизайн для виготовлення морозива зроблений у стилістиці 50-х років минулого століття. Завдяки продуманій конструкції, прилад компактний і займає мало місця.
Приготування морозива з ARIETE 630 не завдасть Вам клопоту. Чашу для заморожування заздалегідь покладіть у морозильну камеру. Щоб вона добре охолола, буде потрібно не менш ніж 12 годин. Підготуйте суміш для морозива за вашим улюбленим рецептом. В заморожену чашу встановіть лопатки для змішування. Розмістіть чашу на підставці в корпусі приладу. Увімкніть прилад. Коли почнеться обертання лопаток, акуратно заповніть чашу сумішшю за допомогою спеціальних лійок. Зверніть увагу, щоб приблизно 40% об'єму чаші залишилося не заповненим. Залиште прилад працювати на 20-30 хвилин. За цей час морозиво має загуснути та набути потрібної консистенції.